İBT WEB

Usta oyuncu Rasim Öztekin son yolculuğuna uğurlanıyor

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2021 - 15:10, Güncelleme: 10.03.2021 - 15:28 2851+ kez okundu.
 

Usta oyuncu Rasim Öztekin son yolculuğuna uğurlanıyor

Usta oyuncu Rasim Öztekin son yolculuğuna uğurlanıyor

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin sevenlerinin gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlanıyor. Geçirdiği kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 62 yaşındaki usta oyuncu Rasim Öztekin için Ses Sineması’nda düzenlenen tören sonrasında cenaze namazı kılınmak üzere, Zincirlikuyu Cami’ine getirildi. Cenaze namazına, ailesi, sevenleri ve sanat camiasından çok sayıda kişi katılıyor. Cenaze namazına, ailesi, sevenleri ve sanat camiasından çok sayıda kişi katılıyor. Öztekin, sevenlerinin göz yaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlanıyor.
Usta oyuncu Rasim Öztekin son yolculuğuna uğurlanıyor

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin sevenlerinin gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlanıyor.
Geçirdiği kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 62 yaşındaki usta oyuncu Rasim Öztekin için Ses Sineması’nda düzenlenen tören sonrasında cenaze namazı kılınmak üzere, Zincirlikuyu Cami’ine getirildi. Cenaze namazına, ailesi, sevenleri ve sanat camiasından çok sayıda kişi katılıyor. Cenaze namazına, ailesi, sevenleri ve sanat camiasından çok sayıda kişi katılıyor. Öztekin, sevenlerinin göz yaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.