İBT WEB

yeni semt pazarının ilk betonu döküldü

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 28.04.2021 - 12:01, Güncelleme: 28.04.2021 - 12:01 2633+ kez okundu.
 

yeni semt pazarının ilk betonu döküldü

yeni semt pazarının ilk betonu döküldü

YENİ SEMT PAZARININ İLK BETONU DÖKÜLDÜ Kırıkhan’a yapılacak olan yeni modern semt pazarının ilk betonu döküldü. Kısa bir süre önce Kırıkhan Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından eski Pazar yerinin yıkımının yapılıp, harfiyat çalışmalarının tamamlanmasının ardından su basmanı için ilk betonu döküldü. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Hamdolsun, yeni yapılacak olan semt Pazar yeri için ilk betonumuzu dökmüş bulunuyoruz. Katlı modern yeni semt pazarımızın beton döküm çalışmaları ile birlikte inşaatının yapım çalışmalarına da başlayacağız. Hedefimiz mümkün olabildiğince en kısa sürede yeni semt pazarımızı tamamlayıp ilçemizin hizmetine sunacağız. Yeni Semt Pazarımızın ilçemize kazandırılmasında ve ekonomik anlamda desteklerini esirgemeyen Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beye, İlgili Bakanlarımıza, Milletvekilimiz Doç.Dr. Hüseyin Yayman beye teşekkür ederim. Yeni Semt Pazarımız şimdiden ilçemize hayırlı olsun.” Dedi.
yeni semt pazarının ilk betonu döküldü

YENİ SEMT PAZARININ İLK BETONU DÖKÜLDÜ

Kırıkhan’a yapılacak olan yeni modern semt pazarının ilk betonu döküldü.

Kısa bir süre önce Kırıkhan Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından eski Pazar yerinin yıkımının yapılıp, harfiyat çalışmalarının tamamlanmasının ardından su basmanı için ilk betonu döküldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ;

“ Hamdolsun, yeni yapılacak olan semt Pazar yeri için ilk betonumuzu dökmüş bulunuyoruz.
Katlı modern yeni semt pazarımızın beton döküm çalışmaları ile birlikte inşaatının yapım çalışmalarına da başlayacağız.
Hedefimiz mümkün olabildiğince en kısa sürede yeni semt pazarımızı tamamlayıp ilçemizin hizmetine sunacağız.
Yeni Semt Pazarımızın ilçemize kazandırılmasında ve ekonomik anlamda desteklerini esirgemeyen Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beye, İlgili Bakanlarımıza, Milletvekilimiz Doç.Dr. Hüseyin Yayman beye teşekkür ederim. Yeni Semt Pazarımız şimdiden ilçemize hayırlı olsun.”

Dedi.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.