İBT WEB

15. Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü Büyükerşen'in

22.11.2023 - 12:29, Güncelleme: 22.11.2023 - 12:29 295+ kez okundu.
 

15. Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü Büyükerşen'in

15. Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü Büyükerşen’in Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Eğitim İş Sendikası’nın işbirliğiyle düzenlenen 15. Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e verildi. AKM’de düzenlenen törende ödülü Büyükerşen adına Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Önder aldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Eğitim İş Sendikası işbirliğinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmen unvanının verilişinin yıldönümü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 15. Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü Töreni düzenledi. Atatürk Kültür Merkezi’ndeki törene, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Önder, Eğitim İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar, Eğitim İş Genel Basın Yayın ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri Emine Çalık, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Balık öğretmenler ve sendika üyeleri katıldı. 15. Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü’ne layık görülen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in ödülünü Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Önder aldı. Görevdeyken hayatını kaybeden öğretmenlerin de anıldığı törende emekli olan öğretmenlere plaket verildi.  KİTAP FUARI ÖĞRETMENLERE ATFEDİLDİ Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer törende yaptığı konuşmada, “Başöğretmen Atatürk’ün gösterdiği yolda Cumhuriyetimizin bekçileri, geleceğimizin teminatı gençleri, yetiştiren siz öğretmenlerin sayesinde ülkemiz emin ellerde. Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl 13’üncüsünü gerçekleştireceğimiz Antalya Kitap Fuarı’nı öğretmenlerimize atfettik” dedi.  “ONUR DUYUYORUZ” Eğitim İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar, 2009’dan bu yana her yıl bu ödülü laik, çağdaş, demokratik, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir aydına verdiklerini belirterek, “Bu yıl ödülü, Atatürk’e Başöğretmen unvanının verilişinin 95. yıldönümünde, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan ve korunmasına yönelik çalışmalarından dolayı Sayın Yılmaz Büyükerşen’e vermekten onur duyuyoruz” dedi.  DEMOKRASİYİ SAĞLAMADA EN ÖNEMLİ UNSUR EĞİTİM Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Önder de konuşmasında “Adaleti, eşitliği, demokrasiyi sağlamada en önemli unsur eğitimdir. Bu unsurun sağlanmasında en önemli görev de öğretmenlerimizindir. Laik, demokrat ve insan değerlerine saygılı gençler yetiştirdiğiniz için evlatlarımızı size emanet ediyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, öğretmenlerimize verdiği değeri her fırsatta gösteren, Antalya’nın ışığı, inci gibi işleyen Muhittin Böcek başkanımızı da kutluyorum ve teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ödül Töreninde, genç keman sanatçısı Pınar Yar ve Eğitim İş Antalya Şubesi’nin üyeleri tarafından mini konserler verildi.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

15. Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü Büyükerşen’in

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Eğitim İş Sendikası’nın işbirliğiyle düzenlenen 15. Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e verildi. AKM’de düzenlenen törende ödülü Büyükerşen adına Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Önder aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Eğitim İş Sendikası işbirliğinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmen unvanının verilişinin yıldönümü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 15. Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü Töreni düzenledi. Atatürk Kültür Merkezi’ndeki törene, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Önder, Eğitim İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar, Eğitim İş Genel Basın Yayın ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri Emine Çalık, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Balık öğretmenler ve sendika üyeleri katıldı. 15. Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü’ne layık görülen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in ödülünü Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Önder aldı. Görevdeyken hayatını kaybeden öğretmenlerin de anıldığı törende emekli olan öğretmenlere plaket verildi. 
KİTAP FUARI ÖĞRETMENLERE ATFEDİLDİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer törende yaptığı konuşmada, “Başöğretmen Atatürk’ün gösterdiği yolda Cumhuriyetimizin bekçileri, geleceğimizin teminatı gençleri, yetiştiren siz öğretmenlerin sayesinde ülkemiz emin ellerde. Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl 13’üncüsünü gerçekleştireceğimiz Antalya Kitap Fuarı’nı öğretmenlerimize atfettik” dedi. 
“ONUR DUYUYORUZ”
Eğitim İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar, 2009’dan bu yana her yıl bu ödülü laik, çağdaş, demokratik, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir aydına verdiklerini belirterek, “Bu yıl ödülü, Atatürk’e Başöğretmen unvanının verilişinin 95. yıldönümünde, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan ve korunmasına yönelik çalışmalarından dolayı Sayın Yılmaz Büyükerşen’e vermekten onur duyuyoruz” dedi. 
DEMOKRASİYİ SAĞLAMADA EN ÖNEMLİ UNSUR EĞİTİM
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Önder de konuşmasında “Adaleti, eşitliği, demokrasiyi sağlamada en önemli unsur eğitimdir. Bu unsurun sağlanmasında en önemli görev de öğretmenlerimizindir. Laik, demokrat ve insan değerlerine saygılı gençler yetiştirdiğiniz için evlatlarımızı size emanet ediyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, öğretmenlerimize verdiği değeri her fırsatta gösteren, Antalya’nın ışığı, inci gibi işleyen Muhittin Böcek başkanımızı da kutluyorum ve teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ödül Töreninde, genç keman sanatçısı Pınar Yar ve Eğitim İş Antalya Şubesi’nin üyeleri tarafından mini konserler verildi.
 


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.