İBT WEB

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Genel 19.05.2020 - 07:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2242+ kez okundu.
 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle çelenk sunma töreni yapıldı. Program kapsamında Malazgirt Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Fatih Yiğit, Malazgirt Gençlik ve Spor Müdürü Ferdi Yağcı, kurum amirleri ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı törende, ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı. Malazgirt Gençlik ve Spor Müdürü Ferdi Yağcı tarafından çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile program son buldu.
MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle çelenk sunma töreni yapıldı.
Program kapsamında Malazgirt Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Fatih Yiğit, Malazgirt Gençlik ve Spor Müdürü Ferdi Yağcı, kurum amirleri ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı törende, ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı. Malazgirt Gençlik ve Spor Müdürü Ferdi Yağcı tarafından çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile program son buldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.