İBT WEB

23 Nisana Özel Araç Korteji

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 23.04.2021 - 16:00, Güncelleme: 23.04.2021 - 16:00 2844+ kez okundu.
 

23 Nisana Özel Araç Korteji

23 Nisana Özel Araç Korteji

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen program ile Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ve Manisa İl Jandarma Komutanlığı araçları şehrin çeşitli noktalarında araç konvoyu ile geçiş yaptı.   Manisa Valiliği tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda araçlar kortej geçişi yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı araçlarından oluşan araçlar çaldıkları sirenler ile Manisa’nın çeşitli cadde ve sokaklarından kortej geçişi yaptı. Türk bayrakları ile donatılan araçlar Manisa Valiliği önünden başlayarak, Borsa Caddesi üzerinden Alaybey, Seyfettin Bey Caddesi’nden 15 Temmuz Meydanı, 8 Eylül Caddesi’nden Moris Şinasi Kavşağı, İzmir Caddesi’nden Cumhuriyet Caddesi, İstasyon Caddesi, Mimar Sinan Bulvarı, Bahtiyar Tosunbaş Bulvarı, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Atatürk Kent Park civarından Uncubozköy’e kadar şehir turu atan araçlar vatandaşları selamladı.  
23 Nisana Özel Araç Korteji

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen program ile Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ve Manisa İl Jandarma Komutanlığı araçları şehrin çeşitli noktalarında araç konvoyu ile geçiş yaptı.

 

Manisa Valiliği tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda araçlar kortej geçişi yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı araçlarından oluşan araçlar çaldıkları sirenler ile Manisa’nın çeşitli cadde ve sokaklarından kortej geçişi yaptı. Türk bayrakları ile donatılan araçlar Manisa Valiliği önünden başlayarak, Borsa Caddesi üzerinden Alaybey, Seyfettin Bey Caddesi’nden 15 Temmuz Meydanı, 8 Eylül Caddesi’nden Moris Şinasi Kavşağı, İzmir Caddesi’nden Cumhuriyet Caddesi, İstasyon Caddesi, Mimar Sinan Bulvarı, Bahtiyar Tosunbaş Bulvarı, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Atatürk Kent Park civarından Uncubozköy’e kadar şehir turu atan araçlar vatandaşları selamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.