İBT WEB

27 terör hedefine havadan imha!

20.03.2024 - 04:58, Güncelleme: 20.03.2024 - 04:58 300+ kez okundu.
 

27 terör hedefine havadan imha!

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde düzenlediği hava harekâtlarında 27 hedefi imha etti.ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı "Hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız" diyerek hava harekatı yapıldığını duyurdu.  Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Irak’ın kuzeyindeki Metina, Zap, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerinde terör örgütü PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen; sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan toplam 27 hedef, düzenlenen hava harekâtları ile imha edildi" ifadeleri yer aldı.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde düzenlediği hava harekâtlarında 27 hedefi imha etti.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı "Hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız" diyerek hava harekatı yapıldığını duyurdu. 

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Irak’ın kuzeyindeki Metina, Zap, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerinde terör örgütü PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen; sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan toplam 27 hedef, düzenlenen hava harekâtları ile imha edildi" ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.