İBT WEB

37 ilde operasyon: 189 IŞİD şüphelisi yakalandı

Genel 30.12.2023 - 10:08, Güncelleme: 30.12.2023 - 10:08 879+ kez okundu.
 

37 ilde operasyon: 189 IŞİD şüphelisi yakalandı

37 İlde IŞİD'e yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen Kahramanlar-38 operasyonlarında 189 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 37 İlde terör örgütü IŞİD'e yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen Kahramanlar-38 operasyonlarında 189 şahsın yakalandığını açıkladı. Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde il il kaç şüphelinin yakalandığını ve operasyonun görüntülerini paylaşan Yerlikaya, şu ifadelere yer verdi: "MÜCADELEYE ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ" - Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Milletimizin duası, güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilince kadar kararlılıkla devam edecek.
37 İlde IŞİD'e yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen Kahramanlar-38 operasyonlarında 189 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 37 İlde terör örgütü IŞİD'e yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen Kahramanlar-38 operasyonlarında 189 şahsın yakalandığını açıkladı. Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde il il kaç şüphelinin yakalandığını ve operasyonun görüntülerini paylaşan Yerlikaya, şu ifadelere yer verdi:

"MÜCADELEYE ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ"

- Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Milletimizin duası, güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilince kadar kararlılıkla devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.