İBT WEB

4 bin üzüm fidanı toprakla buluşturuldu

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2022 - 11:11, Güncelleme: 29.04.2022 - 10:53 2197+ kez okundu.
 

4 bin üzüm fidanı toprakla buluşturuldu

4 bin üzüm fidanı toprakla buluşturuldu

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde 4 bin üzüm fidanı toprakla buluşturuldu.Emirdağ Kaymakamlığı himayelerinde Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü tarafından yürütülen Emirdağ merkez ve Karacalar köyünde oluşturulan iki adet bahçeye Manisa’da aşılanan “Karacalar Üzümü” fidanlarının ekimi gerçekleştirildi. 4 bin bağ fidanının toprakla buluştuğu alanda dikim çalışmaları ile ilgili bilgi alan Kaymakam Osman Bilici “Karacalar Üzümünü Geliştirme Projemiz çerçevesinde fidanlarımızı diktik, ilerleyen senelerde de dikeceğiz. Tarımın ve çiftçimizin yanındayız. Çiftçimize ve üreticimize desteğimiz tam’’ dedi.
4 bin üzüm fidanı toprakla buluşturuldu
Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde 4 bin üzüm fidanı toprakla buluşturuldu.
Emirdağ Kaymakamlığı himayelerinde Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü tarafından yürütülen Emirdağ merkez ve Karacalar köyünde oluşturulan iki adet bahçeye Manisa’da aşılanan “Karacalar Üzümü” fidanlarının ekimi gerçekleştirildi. 4 bin bağ fidanının toprakla buluştuğu alanda dikim çalışmaları ile ilgili bilgi alan Kaymakam Osman Bilici “Karacalar Üzümünü Geliştirme Projemiz çerçevesinde fidanlarımızı diktik, ilerleyen senelerde de dikeceğiz. Tarımın ve çiftçimizin yanındayız. Çiftçimize ve üreticimize desteğimiz tam’’ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.