İBT WEB

55 İlden 850 sporcunun katıldığı güreş müsabakaları başladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 15:21, Güncelleme: 27.04.2022 - 15:02 1485+ kez okundu.
 

55 İlden 850 sporcunun katıldığı güreş müsabakaları başladı

55 İlden 850 sporcunun katıldığı güreş müsabakaları başladı

Kırşehir’de, 55 ilden 850 sporcunun katılım sağladığı güreş müsabakaları başladı.2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı faaliyetleri Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Stil Türkiye birinciliği müsabakaları Kırşehir’de Kındam Kapalı Spor salonunda yapılıyor. Açılış seremonisi yapılan müsabakalar öncesinde konuşan il Gençlik Spor Müdürü Numan Nafiz Şahin, sportif faaliyetleri önemsediklerini sporcuların aynı zamanda da derslerinde gösterdikleri başarılarla örnek insanlar olacaklarını söyledi.Hakemler ve teknik heyetler dahil olmak üzere Kırşehir’de bin 100 sporcu ağırlanırken, müsabakalar 30 Nisan tarihinde sona erecek.
55 İlden 850 sporcunun katıldığı güreş müsabakaları başladı
Kırşehir’de, 55 ilden 850 sporcunun katılım sağladığı güreş müsabakaları başladı.
2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı faaliyetleri Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Stil Türkiye birinciliği müsabakaları Kırşehir’de Kındam Kapalı Spor salonunda yapılıyor. Açılış seremonisi yapılan müsabakalar öncesinde konuşan il Gençlik Spor Müdürü Numan Nafiz Şahin, sportif faaliyetleri önemsediklerini sporcuların aynı zamanda da derslerinde gösterdikleri başarılarla örnek insanlar olacaklarını söyledi.
Hakemler ve teknik heyetler dahil olmak üzere Kırşehir’de bin 100 sporcu ağırlanırken, müsabakalar 30 Nisan tarihinde sona erecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.