İBT WEB

6 ay sonra perdelerini açan Devlet Tiyatroları’nda bilet satışları başladı

18.08.2020 - 13:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2360+ kez okundu.
 

6 ay sonra perdelerini açan Devlet Tiyatroları’nda bilet satışları başladı

Korona virüs önlemleri kapsamında yaklaşık 6 ay sonra perdelerini açan Devlet Tiyatroları’nda bilet satışları başladı. Devlet Tiyatroları, 1 Eylül Salı gününden itibaren korona virüs tedbirleri alınarak sanatseverleri salonlarında ağırlamaya hazırlanıyor. Perdelerini açacak olan Devlet Tiyatroları, yaklaşık 6 ay sonra sanatseverleri ağırlayacak. Hazırlıkların sürdürdüğü Ankara Devlet Tiyatrosu, İzmir Devlet Tiyatrosu, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu, Trabzon Devlet Tiyatrosu, İstanbul Devlet Tiyatrosu, Bursa Devlet Tiyatrosu, Adana Devlet Tiyatrosu, Antalya Devlet Tiyatrosu, Erzurum Devlet Tiyatrosu, Sivas Devlet Tiyatrosu ve Van Devlet Tiyatrosu’nda oynanacak oyunların biletleri, biletinial.com üzerinden bugün itibari ile satışa açıldı.
Korona virüs önlemleri kapsamında yaklaşık 6 ay sonra perdelerini açan Devlet Tiyatroları’nda bilet satışları başladı.
Devlet Tiyatroları, 1 Eylül Salı gününden itibaren korona virüs tedbirleri alınarak sanatseverleri salonlarında ağırlamaya hazırlanıyor. Perdelerini açacak olan Devlet Tiyatroları, yaklaşık 6 ay sonra sanatseverleri ağırlayacak. Hazırlıkların sürdürdüğü Ankara Devlet Tiyatrosu, İzmir Devlet Tiyatrosu, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu, Trabzon Devlet Tiyatrosu, İstanbul Devlet Tiyatrosu, Bursa Devlet Tiyatrosu, Adana Devlet Tiyatrosu, Antalya Devlet Tiyatrosu, Erzurum Devlet Tiyatrosu, Sivas Devlet Tiyatrosu ve Van Devlet Tiyatrosu’nda oynanacak oyunların biletleri, biletinial.com üzerinden bugün itibari ile satışa açıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.