İBT WEB

A Milli Takım’a Portekizli hakem

Siyaset 31.08.2020 - 13:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4819+ kez okundu.
 

A Milli Takım’a Portekizli hakem

UEFA Uluslar Ligi’nde, 3 Eylül Perşembe günü Sivas’ta oynanacak Türkiye-Macaristan maçını Portekizli hakem Artur Dias yönetecek. A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi B Ligi 3. Grup maçında 3 Eylül Perşembe günü saat 21.45’te Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda Macaristan ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadele Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Artur Dias düdük çalacak. Dias’ın yardımcılıklarını Rui Tavares ve Paulo Soares yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Hugo Miguel olacak.
UEFA Uluslar Ligi’nde, 3 Eylül Perşembe günü Sivas’ta oynanacak Türkiye-Macaristan maçını Portekizli hakem Artur Dias yönetecek.
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi B Ligi 3. Grup maçında 3 Eylül Perşembe günü saat 21.45’te Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda Macaristan ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadele Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Artur Dias düdük çalacak. Dias’ın yardımcılıklarını Rui Tavares ve Paulo Soares yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Hugo Miguel olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.