İBT WEB

Abant Tabiat Parkı üzerinde paraşütle uçtular

Genel 14.09.2020 - 11:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4195+ kez okundu.
 

Abant Tabiat Parkı üzerinde paraşütle uçtular

Bolu’da, Abant Tabiat Parkı’nda düzenlenen uçuş kampına katılan pilotlar yamaç paraşütüyle uçarak eşsiz manzaranın tadını çıkardı. Bolu’da, havacılık eğitimi yönünden Türkiye’nin en elverişli bölgeleri arasında yer alan Abant Tabiat Parkı’nda Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Derneği tarafından “Güz Uçuş Kampı” düzenlendi. Dernek Başkanı İsmail Uçar ve pilotlar Yellice tepesi mevkiinden havalanarak yamaç paraşütüyle Abant semalarında uçtular. Hava koşullarının da uygun olması nedeniyle saatlerce havada kalarak Abant gölü ve yaylaların üzerinde uçan pilotlar eşsiz manzaranın keyfini çıkardı. Uçuş sırasında pilotların kameralarıyla çektikleri görüntülere kartpostallık manzaralar yansıdı.
Bolu’da, Abant Tabiat Parkı’nda düzenlenen uçuş kampına katılan pilotlar yamaç paraşütüyle uçarak eşsiz manzaranın tadını çıkardı.
Bolu’da, havacılık eğitimi yönünden Türkiye’nin en elverişli bölgeleri arasında yer alan Abant Tabiat Parkı’nda Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Derneği tarafından “Güz Uçuş Kampı” düzenlendi. Dernek Başkanı İsmail Uçar ve pilotlar Yellice tepesi mevkiinden havalanarak yamaç paraşütüyle Abant semalarında uçtular. Hava koşullarının da uygun olması nedeniyle saatlerce havada kalarak Abant gölü ve yaylaların üzerinde uçan pilotlar eşsiz manzaranın keyfini çıkardı. Uçuş sırasında pilotların kameralarıyla çektikleri görüntülere kartpostallık manzaralar yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.