İBT WEB

ABD donanması, Umman Denizi’nde kaybolan personeli arıyor

07.09.2020 - 07:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3338+ kez okundu.
 

ABD donanması, Umman Denizi’nde kaybolan personeli arıyor

ABD Deniz Kuvvetleri, dün Umman Denizi’nde kaybolduğu belirtilen personeline ulaşmak için arama çalışmalarını sürdürüyor. ABD Deniz Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, dün Umman Denizi’nde bir personelin kaybolduğu ve arama kurtarma çalışmalarının başlatıldığı duyuruldu. Açıklamada, "Kayıp USS Nimitz denizcisi için arama ve kurtarma çalışmaları Umman Denizi’nde devam ediyor" denildi. Arama kurtarma operasyonunu uçak gemisi USS Nimitz ve güdümlü füze kruvazörü USS Princeton’ın yürüttüğü belirtildi.
ABD Deniz Kuvvetleri, dün Umman Denizi’nde kaybolduğu belirtilen personeline ulaşmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.
ABD Deniz Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, dün Umman Denizi’nde bir personelin kaybolduğu ve arama kurtarma çalışmalarının başlatıldığı duyuruldu. Açıklamada, "Kayıp USS Nimitz denizcisi için arama ve kurtarma çalışmaları Umman Denizi’nde devam ediyor" denildi.
Arama kurtarma operasyonunu uçak gemisi USS Nimitz ve güdümlü füze kruvazörü USS Princeton’ın yürüttüğü belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.