İBT WEB

Aç kirpiler karınlarını mesken tuttukları evde bisküvi ve cevizle doyuruyor

Genel 19.09.2020 - 06:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3472+ kez okundu.
 

Aç kirpiler karınlarını mesken tuttukları evde bisküvi ve cevizle doyuruyor

Erzincan’da 3 aç kirpi, karınlarını her gün akşam saatlerinde mesken tuttukları evde bisküvi ve cevizle doyuruyor. Erzincan’ın Çağlayan beldesinde ikamet eden Aydemir ailesi, her akşam evlerinin bahçesine gelen kirpileri misafir ediyor. Aç kalan 3 kirpi, her akşam evin yolunu tutuyor. Aydemir ailesine alıştıkları ve yabancılık çekmedikleri gözlenen kirpiler, kendilerine ikram edilen bisküvi ve cevizleri yiyerek karınlarını doyuruyor. İyice karınlarını doyuran kirpiler, daha sonra otluk alana giderek gecenin karanlığında gözden kayboluyorlar.
Erzincan’da 3 aç kirpi, karınlarını her gün akşam saatlerinde mesken tuttukları evde bisküvi ve cevizle doyuruyor.
Erzincan’ın Çağlayan beldesinde ikamet eden Aydemir ailesi, her akşam evlerinin bahçesine gelen kirpileri misafir ediyor. Aç kalan 3 kirpi, her akşam evin yolunu tutuyor. Aydemir ailesine alıştıkları ve yabancılık çekmedikleri gözlenen kirpiler, kendilerine ikram edilen bisküvi ve cevizleri yiyerek karınlarını doyuruyor. İyice karınlarını doyuran kirpiler, daha sonra otluk alana giderek gecenin karanlığında gözden kayboluyorlar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.