İBT WEB

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, özel izinle maçı takip etti

Siyaset 30.07.2020 - 18:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3192+ kez okundu.
 

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, özel izinle maçı takip etti

Fatih Karagümrük ile Adana Demirspor’u karşı karşıya getiren TFF 1. Lig Play-Off Finali’ni Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak özel izinle tribünden takip ediyor. TFF 1. Lig’de Hatayspor ve Erzurumspor’un ardından Süper Lig’e çıkacak olan son takım bu akşam Eryaman Stadı’nda oynanacak mücadele sonrasında belli olacak. Bu önemli karşılaşmayı 460 gün hak mahrumiyeti olan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, TFF’nin özel izniyle tribündeki yerini aldı.
Fatih Karagümrük ile Adana Demirspor’u karşı karşıya getiren TFF 1. Lig Play-Off Finali’ni Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak özel izinle tribünden takip ediyor.
TFF 1. Lig’de Hatayspor ve Erzurumspor’un ardından Süper Lig’e çıkacak olan son takım bu akşam Eryaman Stadı’nda oynanacak mücadele sonrasında belli olacak. Bu önemli karşılaşmayı 460 gün hak mahrumiyeti olan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, TFF’nin özel izniyle tribündeki yerini aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.