İBT WEB

"Adana Lezzet Festivali" marka oldu

18.09.2020 - 07:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4444+ kez okundu.
 

"Adana Lezzet Festivali" marka oldu

Uluslararası Adana Lezzet Festivali, "marka tescil belgesi" aldı. Çukurova Kalkınma Ajansı, müracaat ettiği Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan bu yıl dördüncüsü dijital ortamda gerçekleştirilecek Uluslararası Adana Lezzet Festivali’ne marka tescil belgesi aldı. Bu arada, Adana’nın simgesi haline gelen ve aldıkları Coğrafi İşaret Tescil Belgesi ile tescillenen Adana kebabı, Adana şalgamı, Çukurova pamuğu ile Feke tapan bıçağına Kozan portakalının da eklendiği bildirildi.
Uluslararası Adana Lezzet Festivali, "marka tescil belgesi" aldı.
Çukurova Kalkınma Ajansı, müracaat ettiği Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan bu yıl dördüncüsü dijital ortamda gerçekleştirilecek Uluslararası Adana Lezzet Festivali’ne marka tescil belgesi aldı.
Bu arada, Adana’nın simgesi haline gelen ve aldıkları Coğrafi İşaret Tescil Belgesi ile tescillenen Adana kebabı, Adana şalgamı, Çukurova pamuğu ile Feke tapan bıçağına Kozan portakalının da eklendiği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.