İBT WEB

Adana ve Girne arasında kardeş şehir protokolü yenilendi

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2022 - 13:28, Güncelleme: 21.04.2022 - 12:45 1255+ kez okundu.
 

Adana ve Girne arasında kardeş şehir protokolü yenilendi

Adana ve Girne arasında kardeş şehir protokolü yenilendi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, kardeş şehir protokolünü yeniledi.Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Köle’nin katılımı ile Adana Büyükşehir Belediyesi ve Girne Belediyesi arasında kardeş şehir protokol yenileme imza töreni yapıldı.Girne Belediye Başkanı Nidai Göngördü ve ekibi, kadınların ekonomik alanda güçlendirilmesi ve meslek edinmeleri amacıyla Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu Niyet Akademi ve Paynane’de de incelemelerde bulundu.
Adana ve Girne arasında kardeş şehir protokolü yenilendi
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, kardeş şehir protokolünü yeniledi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Köle’nin katılımı ile Adana Büyükşehir Belediyesi ve Girne Belediyesi arasında kardeş şehir protokol yenileme imza töreni yapıldı.
Girne Belediye Başkanı Nidai Göngördü ve ekibi, kadınların ekonomik alanda güçlendirilmesi ve meslek edinmeleri amacıyla Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu Niyet Akademi ve Paynane’de de incelemelerde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.