İBT WEB

Adana’da 2 çocuğu önünde eşini öldüren koca yakalandı

Yaşam (MBH) - Mersin Blok Haber | 22.09.2021 - 15:37, Güncelleme: 22.09.2021 - 15:37 1806+ kez okundu.
 

Adana’da 2 çocuğu önünde eşini öldüren koca yakalandı

Adana’da 2 çocuğu önünde eşini öldüren koca yakalandı

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşilevler Mahallesi'nde, saat 1.00 sıralarında, Burhan Dursun (39) tartıştığı eşi Tuğba Dursun'u (35) mutfaktan aldığı bıçakla iki çocuğunun gözleri önünde bıçakladı.3 çocuk annesi Tuğba Dursun kanlar içinde yerde kalırken, Burhan Dursun 3 ve 7 yaşlarındaki çocuklarını da alıp kaçtı.Tuğba Dursun, olay yerinde yaşamını yitirdi.Burhan Dursun olaydan sonra çocuklarını Çukurova ilçesi Toros Mahallesi’nde yaşayan ablasına bıraktı.Polis ekipleri Burhan Dursun’u kısa sürede yakaladı.Öte yandan, olayı haber alır alan Tuğba Dursun’un annesi Rukiye Çermikli (64) evin önüne gelip kızından haber beklemeye başladı.Çermikli’ye bir süre kızının öldüğü söylenmedi.Sinir krizi geçiren anne Çermikli yaşanan kadın cinayetlerine yönelik olarak, “Kadına şiddet gösterenler, serbest kalıyor. 14 yıldır kızıma şiddet uyguluyordu. Böyle yaşayanlara, elini kolunu sallayıp gezenlere, böyle damatlara lanet ediyorum. Herkes kadına şiddete karşı gelecek. Kıskançlık, kompleks, kumar her türlü pisliği vardı. Böyle bir damattı. Komşular hiç mi duymadınız? Sesini duyunca neden çıkmadınız? Benim kızım öldü, söylemiyorlar. İçeride kızımı bırakıp kaçtı. Dünyayı başına yıkacağım. Kadına şiddet uygulayanların karşısındayım. 'Kızıma bıçak çekti' diyerek sopayla da dövdüm, bıçağı da bacağına batırdım ama kızımı kurtaramadım."Tuğba Dursun'un abisi, ablası ve babası da olay yerinde baygınlık geçirdi.Dursun çiftinin 13 yaşındaki diğer çocuklarının ise olay sırasında okulda olduğu belirtildi.SORUŞTURMA BAŞLATILDI.Tuğba Dursun'un cenazesi, otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.
Adana’da 2 çocuğu önünde eşini öldüren koca yakalandı

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşilevler Mahallesi'nde, saat 1.00 sıralarında, Burhan Dursun (39) tartıştığı eşi Tuğba Dursun'u (35) mutfaktan aldığı bıçakla iki çocuğunun gözleri önünde bıçakladı.3 çocuk annesi Tuğba Dursun kanlar içinde yerde kalırken, Burhan Dursun 3 ve 7 yaşlarındaki çocuklarını da alıp kaçtı.Tuğba Dursun, olay yerinde yaşamını yitirdi.Burhan Dursun olaydan sonra çocuklarını Çukurova ilçesi Toros Mahallesi’nde yaşayan ablasına bıraktı.Polis ekipleri Burhan Dursun’u kısa sürede yakaladı.Öte yandan, olayı haber alır alan Tuğba Dursun’un annesi Rukiye Çermikli (64) evin önüne gelip kızından haber beklemeye başladı.Çermikli’ye bir süre kızının öldüğü söylenmedi.Sinir krizi geçiren anne Çermikli yaşanan kadın cinayetlerine yönelik olarak, “ şiddet " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Kadına şiddet gösterenler, serbest kalıyor. 14 yıldır kızıma şiddet uyguluyordu. Böyle yaşayanlara, elini kolunu sallayıp gezenlere, böyle damatlara lanet ediyorum. Herkes kadına şiddete karşı gelecek. Kıskançlık, kompleks, kumar her türlü pisliği vardı. Böyle bir damattı. Komşular hiç mi duymadınız? Sesini duyunca neden çıkmadınız? Benim kızım öldü, söylemiyorlar. İçeride kızımı bırakıp kaçtı. Dünyayı başına yıkacağım. şiddet " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Kadına şiddet uygulayanların karşısındayım. 'Kızıma bıçak çekti' diyerek sopayla da dövdüm, bıçağı da bacağına batırdım ama kızımı kurtaramadım."Tuğba Dursun'un abisi, ablası ve babası da olay yerinde baygınlık geçirdi.Dursun çiftinin 13 yaşındaki diğer çocuklarının ise olay sırasında okulda olduğu belirtildi.SORUŞTURMA BAŞLATILDI.Tuğba Dursun'un cenazesi, otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.