İBT WEB

Adana’da çekiçle kuyumcu soygunu girişimi

26.08.2020 - 09:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4117+ kez okundu.
 

Adana’da çekiçle kuyumcu soygunu girişimi

Adana’da yüzü maskeli iki kişi, çekiçle kuyumcunun camını kırıp vitrindeki altınları almak isterken kuyumcu fark edip dışarı çıkınca kaçarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Cevdet Yağ Caddesindeki Halit Aslan’a ait kuyumcunun önüne gelen yüzü maskeli iki kişiden biri, çekiç ile kuyumcunun camına vurup kırdı. Daha sonra zanlılar, vitrindeki altınları almaya çalıştı. Ancak Aslan ve çocukları soygun girişimini fark edip dışarı çıkınca iki zanlı kaçtı. Aslan, hemen olayı polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, zanlıların yakalanması için güvenlik kamerasını inceleyip ara sokaklarda çalışma başlattı.
Adana’da yüzü maskeli iki kişi, çekiçle kuyumcunun camını kırıp vitrindeki altınları almak isterken kuyumcu fark edip dışarı çıkınca kaçarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Cevdet Yağ Caddesindeki Halit Aslan’a ait kuyumcunun önüne gelen yüzü maskeli iki kişiden biri, çekiç ile kuyumcunun camına vurup kırdı. Daha sonra zanlılar, vitrindeki altınları almaya çalıştı. Ancak Aslan ve çocukları soygun girişimini fark edip dışarı çıkınca iki zanlı kaçtı. Aslan, hemen olayı polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, zanlıların yakalanması için güvenlik kamerasını inceleyip ara sokaklarda çalışma başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.