İBT WEB

Adana'nın Kozan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Genel 22.04.2024 - 15:02, Güncelleme: 22.04.2024 - 15:02 999 kez okundu.
 

Adana'nın Kozan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Halil Kurt, Şırnak'ın Cizre ilçesinde

Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Halil Kurt, Şırnak'ın Cizre ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybettikten sonra memleketi Adana'nın Kozan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Kurt'un cenazesi, Cizre ilçesindeki trafik kazasının ardından Adana'ya getirildi. Bağtepe Mahallesi'ndeki mezarlıkta düzenlenen törende, Kurt için dualar okundu ve cenaze namazı kılındı. Sonrasında Kurt'un naaşı toprağa verildi. Cenaze törenine, Kurt'un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Uğur Çek gibi önemli isimler de katıldı. Cizre ilçesinde yaşanan kazada, Kurt'un kullandığı otomobilin başka bir araçla çarpışması sonucunda hayatını kaybettiği, aynı araçta bulunan Ozan Y. ile diğer aracın sürücüsü Berat G.'nin yaralandığı belirtilmişti. Kurt ve Ozan Y'nin Beytüşşebap İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yaptığı ve bir sınav için Cizre'ye gittikleri öğrenilmişti.
Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Halil Kurt, Şırnak'ın Cizre ilçesinde

Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Halil Kurt, Şırnak'ın Cizre ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybettikten sonra memleketi Adana'nın Kozan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kurt'un cenazesi, Cizre ilçesindeki trafik kazasının ardından Adana'ya getirildi.
Bağtepe Mahallesi'ndeki mezarlıkta düzenlenen törende, Kurt için dualar okundu ve cenaze namazı kılındı.
Sonrasında Kurt'un naaşı toprağa verildi.
Cenaze törenine, Kurt'un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Uğur Çek gibi önemli isimler de katıldı.
Cizre ilçesinde yaşanan kazada, Kurt'un kullandığı otomobilin başka bir araçla çarpışması sonucunda hayatını kaybettiği, aynı araçta bulunan Ozan Y. ile diğer aracın sürücüsü Berat G.'nin yaralandığı belirtilmişti.
Kurt ve Ozan Y'nin Beytüşşebap İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yaptığı ve bir sınav için Cizre'ye gittikleri öğrenilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.