İBT WEB

Aday öğretmenler, Kur’an kursu öğrencileriyle bir araya geldi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2022 - 11:46, Güncelleme: 05.04.2022 - 11:09 1333+ kez okundu.
 

Aday öğretmenler, Kur’an kursu öğrencileriyle bir araya geldi

Aday öğretmenler, Kur’an kursu öğrencileriyle bir araya geldi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) İslami İlimler Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencileri, Kur’an kursu öğrencileriyle bir araya geldi.BŞEÜ İslami İlimler Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencileri, Kayıboyu 4-6 yaş gurubu Kur’an kursu öğrencilerini ziyaret etti. Ziyarete İl Müftüsü Ali Erhun ve Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu da katıldı. Bilecik Gençlik Koordinatörlüğü üniversite sorumlusu Medine Urfanlı’nın organize ettiği ziyarette aday öğretmenler, kurs öğrencileriyle tanışarak yüz yüze etkinliklere katıldı. Ziyaret esansında İl Müftüsü Ali Erhun tarafından gençlere, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın çalışmaları ve diyanet camiasının 4-6 yaş eğitimine verdiği önemden bahsedildi.
Aday öğretmenler, Kur’an kursu öğrencileriyle bir araya geldi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) İslami İlimler Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencileri, Kur’an kursu öğrencileriyle bir araya geldi.
BŞEÜ İslami İlimler Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencileri, Kayıboyu 4-6 yaş gurubu Kur’an kursu öğrencilerini ziyaret etti. Ziyarete İl Müftüsü Ali Erhun ve Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu da katıldı. Bilecik Gençlik Koordinatörlüğü üniversite sorumlusu Medine Urfanlı’nın organize ettiği ziyarette aday öğretmenler, kurs öğrencileriyle tanışarak yüz yüze etkinliklere katıldı. Ziyaret esansında İl Müftüsü Ali Erhun tarafından gençlere, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın çalışmaları ve diyanet camiasının 4-6 yaş eğitimine verdiği önemden bahsedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.