İBT WEB

Adıyaman’da 39 köye ulaşım sağlanamıyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2021 - 10:58, Güncelleme: 02.02.2021 - 10:58 2050+ kez okundu.
 

Adıyaman’da 39 köye ulaşım sağlanamıyor

Adıyaman’da etkili olan kar yağışından dolayı 39 köye ulaşım sağlanamıyor.Önceki gün Adıyaman’ın yüksek kesimlerinde ve ilçelerinde etkili olan kar yağışından dolayı 86 köye ulaşım sağlanamıyordu. Köy yollarının ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi ekiplerince hummalı bir çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında köy yollarının çoğu açılırken, 39 köy yolunda çalışmalar sürüyor. Gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden ekiplerin şu an kapalı olan 39 köy yolunun da açılabilmesi için karla mücadeleye devam ettikleri öğrenildi.
Adıyaman’da etkili olan kar yağışından dolayı 39 köye ulaşım sağlanamıyor.
Önceki gün Adıyaman’ın yüksek kesimlerinde ve ilçelerinde etkili olan kar yağışından dolayı 86 köye ulaşım sağlanamıyordu. Köy yollarının ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi ekiplerince hummalı bir çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında köy yollarının çoğu açılırken, 39 köy yolunda çalışmalar sürüyor. Gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden ekiplerin şu an kapalı olan 39 köy yolunun da açılabilmesi için karla mücadeleye devam ettikleri öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.