İBT WEB

ADÜ, Türkiye Şampiyonu oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2022 - 11:22, Güncelleme: 11.03.2022 - 10:40 1876+ kez okundu.
 

ADÜ, Türkiye Şampiyonu oldu

ADÜ, Türkiye Şampiyonu oldu

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Üniversiteler Arası Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’ndan 13 altın madalya ile dönerek Türkiye Şampiyonu oldu.Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Bursa Uludağ Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 8-9 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenen ‘Üniversiteler Arası Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda kadınlarda ve erkeklerde toplam 13 altın, 4 gümüş, 7 bronz madalya ile Aydın’a döndü. Takım halinde açık ara üstün bir mücadele örneği gösteren ADÜ’lü sporcular Türkiye Şampiyonu olurken Çin’de düzenlenecek Dünya Üniversiteler Arası Oyunları’nda da Türkiye’yi temsil etmeye hakkı kazandı. Ayrıca ADÜ öğrencilerinden Alperen Karahan da gülle atma dalında Büyükler Salon Türkiye rekorunu kırarak ADÜ’ye gurur yaşattı.Öğrencilerinin pistte ortaya koydukları mücadelenin ADÜ’de büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir; “Bu anlamlı başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı, teknik kadroda yer alan Dr. Öğretim Üyesi Ali Güreş, Dr. Öğretim Üyesi Aylin Uğurlu ve Öğretim Görevlisi Şahaser Güneşi’i tebrik ediyorum” dedi.
ADÜ, Türkiye Şampiyonu oldu
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Üniversiteler Arası Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’ndan 13 altın madalya ile dönerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Bursa Uludağ Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 8-9 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenen ‘Üniversiteler Arası Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda kadınlarda ve erkeklerde toplam 13 altın, 4 gümüş, 7 bronz madalya ile Aydın’a döndü. Takım halinde açık ara üstün bir mücadele örneği gösteren ADÜ’lü sporcular Türkiye Şampiyonu olurken Çin’de düzenlenecek Dünya Üniversiteler Arası Oyunları’nda da Türkiye’yi temsil etmeye hakkı kazandı. Ayrıca ADÜ öğrencilerinden Alperen Karahan da gülle atma dalında Büyükler Salon Türkiye rekorunu kırarak ADÜ’ye gurur yaşattı.

Öğrencilerinin pistte ortaya koydukları mücadelenin ADÜ’de büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir; “Bu anlamlı başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı, teknik kadroda yer alan Dr. Öğretim Üyesi Ali Güreş, Dr. Öğretim Üyesi Aylin Uğurlu ve Öğretim Görevlisi Şahaser Güneşi’i tebrik ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.