İBT WEB

Afrin’de patlama: 2 yaralı

26.09.2020 - 13:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4292+ kez okundu.
 

Afrin’de patlama: 2 yaralı

Suriye’nin Afrin kırsalındaki Kasım köyünde bir mayının patlaması sonucu 2 sivil yaralandı. Suriye’nin Afrin kırsalındaki Raco beldesine bağlı Kasım köyünde bir tarlada terör örgütü YPG/PKK’dan tarafından döşenmiş bir mayın patladı. Sivil savunma ekipleri, patlama sonucu biri kadın 2 sivilin yaralandığını açıkladı. Hastaneye kaldırılan yaralılarının tedavi gördüğü belirtildi.
Suriye’nin Afrin kırsalındaki Kasım köyünde bir mayının patlaması sonucu 2 sivil yaralandı.
Suriye’nin Afrin kırsalındaki Raco beldesine bağlı Kasım köyünde bir tarlada terör örgütü YPG/PKK’dan tarafından döşenmiş bir mayın patladı. Sivil savunma ekipleri, patlama sonucu biri kadın 2 sivilin yaralandığını açıkladı. Hastaneye kaldırılan yaralılarının tedavi gördüğü belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.