İBT WEB

Afyonspor, Diyarbekir Spor maçı hazırlıklarına başladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2022 - 16:17, Güncelleme: 01.03.2022 - 15:27 2200+ kez okundu.
 

Afyonspor, Diyarbekir Spor maçı hazırlıklarına başladı

Afyonspor, Diyarbekir Spor maçı hazırlıklarına başladı

TFF 2. Lig ekiplerinden Afyonspor, hafta sonu evinde ağırlayacağı Diyarbekir Spor maçı hazırlıklarına başladı.Mor beyazlı hafta sonu ligde 14. sırada bulunan Diyarbekir Spor’u ağırlayacak. Jetler hazırlıklara Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki fitness salonunda başladı. Ardından açık sahaya geçen Afyonsporlu futbolcular ısınma ve kondisyon hareketleri ile idmana devam etti. Teknik Direktör Bahattin Güneş gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana Afyonspor kadrosunun eksiksiz olarak çıktığı belirtildi.
Afyonspor, Diyarbekir Spor maçı hazırlıklarına başladı
TFF 2. Lig ekiplerinden Afyonspor, hafta sonu evinde ağırlayacağı Diyarbekir Spor maçı hazırlıklarına başladı.
Mor beyazlı hafta sonu ligde 14. sırada bulunan Diyarbekir Spor’u ağırlayacak. Jetler hazırlıklara Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki fitness salonunda başladı. Ardından açık sahaya geçen Afyonsporlu futbolcular ısınma ve kondisyon hareketleri ile idmana devam etti. Teknik Direktör Bahattin Güneş gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana Afyonspor kadrosunun eksiksiz olarak çıktığı belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.