İBT WEB

Ahmetli Kaymakamı Kurt, üniversite öğrencileriyle iftar açtı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2022 - 15:01, Güncelleme: 13.04.2022 - 14:58 1878+ kez okundu.
 

Ahmetli Kaymakamı Kurt, üniversite öğrencileriyle iftar açtı

Ahmetli Kaymakamı Kurt, üniversite öğrencileriyle iftar açtı

Ahmetli Kaymakamı Abdullah Kurt, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Ahmetli Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle iftarda bir araya geldi.Kaymakam Kurt, Peri Öğrenci Yurdunda üniversite öğrencileriyle iftar yapıp, bir süre sohbet etti. Öğrencilerin taleplerini dinleyen Kaymakam Kurt, kapılarının öğrencilere ve vatandaşlara her zaman açık olduğunu söyledi.İftar programına, Ahmetli Kaymakamı Abdullah Kurt, Ahmet Beledi Başkan Yardımcısı Tuğrul Dinçer, Ahmetli Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Fatih Çatıkkaş, Ahmet İlçe Emniyet Amiri Ahmet Yılmaz, Ahmetli SYDV Müdürü Mustafa Ertürk ve öğrenciler katıldı.
Ahmetli Kaymakamı Kurt, üniversite öğrencileriyle iftar açtı
Ahmetli Kaymakamı Abdullah Kurt, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Ahmetli Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle iftarda bir araya geldi.
Kaymakam Kurt, Peri Öğrenci Yurdunda üniversite öğrencileriyle iftar yapıp, bir süre sohbet etti. Öğrencilerin taleplerini dinleyen Kaymakam Kurt, kapılarının öğrencilere ve vatandaşlara her zaman açık olduğunu söyledi.
İftar programına, Ahmetli Kaymakamı Abdullah Kurt, Ahmet Beledi Başkan Yardımcısı Tuğrul Dinçer, Ahmetli Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Fatih Çatıkkaş, Ahmet İlçe Emniyet Amiri Ahmet Yılmaz, Ahmetli SYDV Müdürü Mustafa Ertürk ve öğrenciler katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.