İBT WEB

AİÇÜ’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında dağ tırmanışı gerçekleştirildi

Genel 27.07.2020 - 13:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3186+ kez okundu.
 

AİÇÜ’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında dağ tırmanışı gerçekleştirildi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde (AİÇÜ) 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Ziyaret Tepe Dağı zirve tırmanışı gerçekleştirildi. Ağrı’nın Taşlıçay İlçesindeki Balıklı Göl’de gerçekleştirilen etkinliğe akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı. Etkinlik kapsamında 2650 metre yükseklikteki Ziyaret Tepe Dağı’na 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tırmanışı yapan katılımcılar, burada 15 Temmuz Şehitlerini Anma pankartı açtı.
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde (AİÇÜ) 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Ziyaret Tepe Dağı zirve tırmanışı gerçekleştirildi.
Ağrı’nın Taşlıçay İlçesindeki Balıklı Göl’de gerçekleştirilen etkinliğe akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı. Etkinlik kapsamında 2650 metre yükseklikteki Ziyaret Tepe Dağı’na 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tırmanışı yapan katılımcılar, burada 15 Temmuz Şehitlerini Anma pankartı açtı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.