İBT WEB

Aile Merkezlerinden renkli dokunuş

Genel 03.10.2020 - 08:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 1560+ kez okundu.
 

Aile Merkezlerinden renkli dokunuş

Bugüne kadar yüzlerce kadına meslek edindirmenin yanı sıra aile bütçelerine de katkı sunacak çalışmalara imza atan Mamak Belediyesi, bir süredir pandemi nedeniyle kurslarına ara verdiği Aile Merkezlerinde üretmeye devam ediyor. Başak Mahallesi Aile Merkezi hocaları tarafından yine Mamak Belediyesi tarafından Peyami Sefa mahallesinde kreşe dönüştürülen tesis için rengarenk oyun halısı dikildi. Miniklerin bazı etkinliklerini yere oturarak yapmak durumunda kalmaları, oyun oynama, kitap okuma gibi çeşitli faaliyetlerinde yerde konforlu bir şekilde oturmalarını sağlamak amacıyla dikilen oyun halıları, önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleşecek kreş, rengarenk halıları ve bir kucak oyuncak ile minik misafirlerini bekleyecek.
Bugüne kadar yüzlerce kadına meslek edindirmenin yanı sıra aile bütçelerine de katkı sunacak çalışmalara imza atan Mamak Belediyesi, bir süredir pandemi nedeniyle kurslarına ara verdiği Aile Merkezlerinde üretmeye devam ediyor.
Başak Mahallesi Aile Merkezi hocaları tarafından yine Mamak Belediyesi tarafından Peyami Sefa mahallesinde kreşe dönüştürülen tesis için rengarenk oyun halısı dikildi. Miniklerin bazı etkinliklerini yere oturarak yapmak durumunda kalmaları, oyun oynama, kitap okuma gibi çeşitli faaliyetlerinde yerde konforlu bir şekilde oturmalarını sağlamak amacıyla dikilen oyun halıları, önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleşecek kreş, rengarenk halıları ve bir kucak oyuncak ile minik misafirlerini bekleyecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.