İBT WEB

Akbank, Başlattığı Dijital Slip Uygulamasıyla Doğaya Değer Katıyor

13.09.2023 - 13:16, Güncelleme: 13.09.2023 - 13:16 571+ kez okundu.
 

Akbank, Başlattığı Dijital Slip Uygulamasıyla Doğaya Değer Katıyor

Akbank, kağıt kullanımını önleyerek çevreye değer katan Dijital Slip uygulamasını başlattı. Tüm Akbank POS ve kart kullanıcılarının hizmetine sunulan bu özellik sürdürülebilirliğe katkı sunarken alışverişlerin daha hızlı ve pratik olmasına da imkan tanıyor. Aynı zamanda tüm harcama işlemlerinin takibini kolaylaştırıyor.   75 yıldır Türkiye’nin gelişimine hizmet eden Akbank, müşterilerini çevreci ve pratik bir yenilikle daha buluşturuyor. Akbanklılar artık tüm Akbank kartlarıyla fiziki POS cihazlarından yaptıkları işlemlerde kağıt slip yerine dijital slip kullanabilecekler. Böylece Akbank, alışverişlerde hem kolay ve esnek işlem yapma olanağı sunuyor hem de kağıt kullanımının önüne geçerek çevreye sürdürülebilir bir değer katıyor. Akbank, dijital slip uygulamasını tüm POS ve kart kullanıcılarının hizmetine açıyor. Bu kapsamda Akbanklılar, Akbank Mobil uygulamasına giriş yaparak slip tercihlerini basılı veya dijital olarak seçebiliyor. Bu yeni özellik, yılda milyonlarca rulo kağıt israfını önlerken tüm işlem geçmişini de mobil uygulama üzerinden kolayca arşivleyip görüntüleme imkanı sunuyor. 360 derece dijital müşteri deneyimi sunmaya odaklanan Akbank, çevre ve insan odaklı bu yeni hizmeti ile dijital bankacılığın sınırlarını genişletiyor ve müşterilerine daha fazla kolaylık ve esneklik sunuyor. Akbank Mobil üzerinden kolayca aktif hale getirilebilen bu çevreci özellik, aynı zamanda kasa işlemlerine hız katıyor ve işlem görünürlüğü ve takibini kolaylaştırıyor. Bu özellikten yararlanabilmek için hem Akbank üye iş yerleri hem de kart ile alışveriş yapan Akbanklıların Akbank Mobil uygulaması üzerinden dijital slip seçeneğini işaretlemesi gerekiyor.  Akbank Dijital Slip uygulaması hakkında ayrıntılı bilgi için: Akbank Mobil, akbank.com  Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Akbank, kağıt kullanımını önleyerek çevreye değer katan Dijital Slip uygulamasını başlattı. Tüm Akbank POS ve kart kullanıcılarının hizmetine sunulan bu özellik sürdürülebilirliğe katkı sunarken alışverişlerin daha hızlı ve pratik olmasına da imkan tanıyor. Aynı zamanda tüm harcama işlemlerinin takibini kolaylaştırıyor.

 

75 yıldır Türkiye’nin gelişimine hizmet eden Akbank, müşterilerini çevreci ve pratik bir yenilikle daha buluşturuyor. Akbanklılar artık tüm Akbank kartlarıyla fiziki POS cihazlarından yaptıkları işlemlerde kağıt slip yerine dijital slip kullanabilecekler. Böylece Akbank, alışverişlerde hem kolay ve esnek işlem yapma olanağı sunuyor hem de kağıt kullanımının önüne geçerek çevreye sürdürülebilir bir değer katıyor.

Akbank, dijital slip uygulamasını tüm POS ve kart kullanıcılarının hizmetine açıyor. Bu kapsamda Akbanklılar, Akbank Mobil uygulamasına giriş yaparak slip tercihlerini basılı veya dijital olarak seçebiliyor. Bu yeni özellik, yılda milyonlarca rulo kağıt israfını önlerken tüm işlem geçmişini de mobil uygulama üzerinden kolayca arşivleyip görüntüleme imkanı sunuyor.

360 derece dijital müşteri deneyimi sunmaya odaklanan Akbank, çevre ve insan odaklı bu yeni hizmeti ile dijital bankacılığın sınırlarını genişletiyor ve müşterilerine daha fazla kolaylık ve esneklik sunuyor. Akbank Mobil üzerinden kolayca aktif hale getirilebilen bu çevreci özellik, aynı zamanda kasa işlemlerine hız katıyor ve işlem görünürlüğü ve takibini kolaylaştırıyor.

Bu özellikten yararlanabilmek için hem Akbank üye iş yerleri hem de kart ile alışveriş yapan Akbanklıların Akbank Mobil uygulaması üzerinden dijital slip seçeneğini işaretlemesi gerekiyor. 

Akbank Dijital Slip uygulaması hakkında ayrıntılı bilgi için: Akbank Mobil, akbank.com 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.