İBT WEB

Akçadağ’da polis dolandırıcılara karşı uyardı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2022 - 15:46, Güncelleme: 12.12.2022 - 15:45 1008+ kez okundu.
 

Akçadağ’da polis dolandırıcılara karşı uyardı

Akçadağ’da polis dolandırıcılara karşı uyardı

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı vatandaşlara bilgilendirme broşürü dağıttı.Akçadağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri ilçe girişi yol uygulama kontrol noktasında araç sürücüleri ile yolculara dağıttıkları broşürlerle hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı bilgilendirme bulundu. Ekipler, yaptıkları bilgilendirmede, vatandaşlara, dolandırıcıların kendilerini polis, asker, hakim, savcı gibi saygın meslek gruplarının mensubu olarak tanıttığı anlatıldı.Dolandırıcıların yöntemleri hakkında da bilgi veren ekipler, vatandaşlara, bu gibi durumlarda kesinlikle kamu kurumlarına başvurmalarını ve istenilen hesaplara para yatırmamalarını bildirdi.
Akçadağ’da polis dolandırıcılara karşı uyardı
Malatya’nın Akçadağ ilçesinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı vatandaşlara bilgilendirme broşürü dağıttı.
Akçadağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri ilçe girişi yol uygulama kontrol noktasında araç sürücüleri ile yolculara dağıttıkları broşürlerle hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı bilgilendirme bulundu. Ekipler, yaptıkları bilgilendirmede, vatandaşlara, dolandırıcıların kendilerini polis, asker, hakim, savcı gibi saygın meslek gruplarının mensubu olarak tanıttığı anlatıldı.
Dolandırıcıların yöntemleri hakkında da bilgi veren ekipler, vatandaşlara, bu gibi durumlarda kesinlikle kamu kurumlarına başvurmalarını ve istenilen hesaplara para yatırmamalarını bildirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.