İBT WEB

Akçakoca’da balıkçılar poyraz nedeniyle limana sığındı

Genel 20.09.2020 - 08:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4502+ kez okundu.
 

Akçakoca’da balıkçılar poyraz nedeniyle limana sığındı

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde balıkçılar, poyraz nedeniyle limana sığındılar. Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, poyrazın sert esmesinden dolayı balıkçıların dinlenmeye çekildiğini, poyrazın 2 gün daha süreceğini söyledi. Akçakocalı balıkçılar avlanmaya kısa bir mola verdi. Gün ağarırken denize açılan balıkçılar, poyraz nedeniyle limana sığınarak ağlarının bakımını yaptılar. Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, poyrazın sert esmesinden dolayı balıkçıların dinlenmeye çekildiğini, poyrazın 2 gün daha süreceğini söyledi. Sezonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Karakaş, “Sezon başında olduğu gibi bu yıl balığın bol olacağını tahmin etmiştik. Balık fiyatları tezgahlarda 7,5 lira düşmüş durumda. Palamut üzerinde çok iyi durumda gidiyoruz. Hava açıldıktan sonra aynı şekilde devem edeceğini düşünüyoruz” dedi.
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde balıkçılar, poyraz nedeniyle limana sığındılar. Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, poyrazın sert esmesinden dolayı balıkçıların dinlenmeye çekildiğini, poyrazın 2 gün daha süreceğini söyledi.
Akçakocalı balıkçılar avlanmaya kısa bir mola verdi. Gün ağarırken denize açılan balıkçılar, poyraz nedeniyle limana sığınarak ağlarının bakımını yaptılar. Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, poyrazın sert esmesinden dolayı balıkçıların dinlenmeye çekildiğini, poyrazın 2 gün daha süreceğini söyledi. Sezonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Karakaş, “Sezon başında olduğu gibi bu yıl balığın bol olacağını tahmin etmiştik. Balık fiyatları tezgahlarda 7,5 lira düşmüş durumda. Palamut üzerinde çok iyi durumda gidiyoruz. Hava açıldıktan sonra aynı şekilde devem edeceğini düşünüyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.