İBT WEB

Aksaray’da jandarmadan emniyet kemeri uygulaması

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2021 - 12:03, Güncelleme: 05.02.2021 - 12:16 2682+ kez okundu.
 

Aksaray’da jandarmadan emniyet kemeri uygulaması

Aksaray’da emniyet kemeri kullanımının artırılması için İl Jandarma Komutanlığı ekipleri karayollarında uygulama yaptı.

Aksaray’da yaşanan trafik kazalarında yaralanma ve ölümlerin en az seviyeye indirilmesi ve emniyet kemeri kullanımının artırılması amacıyla jandarma ekipleri tarafından hem uygulama yapıldı hem de sürücü ve yolcular bilgilendirilerek broşürler dağıtıldı. Aksaray’da emniyet kemeri kullanımının artırılması için İl Jandarma Komutanlığı ekipleri karayollarında uygulama yaptı. Trafikteki araçları bir bir durduran jandarma ekipleri sürücü ve yolcuların emniyet kemerlerini kontrol ederken, araçta bulunan herkese emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgiler verildi. Jandarma ekipleri ayrıca sürücü ve yolculara kazalarda emniyet kemerinin faydalarını içeren broşürler vererek bilgilendirme yaptı. Jandarma ekiplerince durdurulan ve emniyet kemerleri takılı olan sürücü ve yolcular ise jandarma görevlileri tarafından tebrik edildi.
Aksaray’da emniyet kemeri kullanımının artırılması için İl Jandarma Komutanlığı ekipleri karayollarında uygulama yaptı.

Aksaray’da yaşanan trafik kazalarında yaralanma ve ölümlerin en az seviyeye indirilmesi ve emniyet kemeri kullanımının artırılması amacıyla jandarma ekipleri tarafından hem uygulama yapıldı hem de sürücü ve yolcular bilgilendirilerek broşürler dağıtıldı.
Aksaray’da emniyet kemeri kullanımının artırılması için İl Jandarma Komutanlığı ekipleri karayollarında uygulama yaptı. Trafikteki araçları bir bir durduran jandarma ekipleri sürücü ve yolcuların emniyet kemerlerini kontrol ederken, araçta bulunan herkese emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgiler verildi. Jandarma ekipleri ayrıca sürücü ve yolculara kazalarda emniyet kemerinin faydalarını içeren broşürler vererek bilgilendirme yaptı. Jandarma ekiplerince durdurulan ve emniyet kemerleri takılı olan sürücü ve yolcular ise jandarma görevlileri tarafından tebrik edildi.

Aksaray HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.