İBT WEB

AKUT ve öğrenci kulüpleri sokak hayvanlarına yiyecek bıraktı

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2022 - 09:40, Güncelleme: 19.12.2022 - 09:35 3934+ kez okundu.
 

AKUT ve öğrenci kulüpleri sokak hayvanlarına yiyecek bıraktı

AKUT ve öğrenci kulüpleri sokak hayvanlarına yiyecek bıraktı

AKUT Arama Kurtarma Derneği Eskişehir ekibi, üniversiteli öğrenci kulüpleriyle birlikte sokak hayvanlarını besleme etkinliği düzenledi.Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte zorlu şartlarda yaşayan sokak hayvanlarına yardım eli AKUT Eskişehir ekibi ve üniversite öğrencilerinden geldi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi öğrenci kulüpleriyle birlikte kent kırsalına çıkan AKUT Eskişehir ekibi, sokak hayvanlarının soğuk havada aç kalmaması için belirli noktalara mama ve yiyecek bıraktı. AKUT ekibi gönüllüleri, düzenli olarak besleme çalışmalarına devam edileceğini kaydetti.
AKUT ve öğrenci kulüpleri sokak hayvanlarına yiyecek bıraktı
AKUT Arama Kurtarma Derneği Eskişehir ekibi, üniversiteli öğrenci kulüpleriyle birlikte sokak hayvanlarını besleme etkinliği düzenledi.
Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte zorlu şartlarda yaşayan sokak hayvanlarına yardım eli AKUT Eskişehir ekibi ve üniversite öğrencilerinden geldi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi öğrenci kulüpleriyle birlikte kent kırsalına çıkan AKUT Eskişehir ekibi, sokak hayvanlarının soğuk havada aç kalmaması için belirli noktalara mama ve yiyecek bıraktı. AKUT ekibi gönüllüleri, düzenli olarak besleme çalışmalarına devam edileceğini kaydetti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.