İBT WEB

Alanya’da polisten afişli korona virüs uyarısı

07.10.2020 - 12:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2117+ kez okundu.
 

Alanya’da polisten afişli korona virüs uyarısı

Antalya’nın Alanya ilçesinde polis ekipleri, kentteki tüm otobüs duraklarının panosuna korona virüs önlemlerine dikkat çekmek için afişler astı. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, korona virüsle mücadelede vatandaşları bilgilendirme amacıyla çok sayıda afiş hazırladı. Ekipler, maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulması gerektiğine hakkında bilgilendirme olan ve “Maskeni takarak hayatını kolaylaştır. Sana da Alanya’ya da bu yakışır” ve “Can sıkıntısı solunum sıkıntısından iyidir” yazılı afişleri ilçedeki tüm otobüs duraklarında bulanan panolara astı.
Antalya’nın Alanya ilçesinde polis ekipleri, kentteki tüm otobüs duraklarının panosuna korona virüs önlemlerine dikkat çekmek için afişler astı.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, korona virüsle mücadelede vatandaşları bilgilendirme amacıyla çok sayıda afiş hazırladı. Ekipler, maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulması gerektiğine hakkında bilgilendirme olan ve “Maskeni takarak hayatını kolaylaştır. Sana da Alanya’ya da bu yakışır” ve “Can sıkıntısı solunum sıkıntısından iyidir” yazılı afişleri ilçedeki tüm otobüs duraklarında bulanan panolara astı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.