İBT WEB

Aliağa Belediyesinden pazar yerlerinde virüs önlemi

Genel 26.08.2020 - 15:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4138+ kez okundu.
 

Aliağa Belediyesinden pazar yerlerinde virüs önlemi

Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığının yayımladığı pazar yerlerinde alınması gereken tedbir ve uyulması gereken kurallar genelgesi kapsamında denetimlerine devam ediyor. Korona virüs tedbirleri kapsamında Aliağa’daki Çarşamba pazarında Aliağa Belediyesi ekipleri korona virüs salgını nedeniyle vatandaşlara ve pazar yeri esnafına destek oluyor. Vatandaşların pazar alanına girişlerinde yoğunluk oluşmaması adına kontrollü bir şekilde, sırayla girilmesi sağlandı. Aliağa Belediyesi Milletin Ekibi bünyesinde bulunan sağlık personeli pazar yeri girişinde vatandaşların ateş ölçümlerini yaptı. Zabıta müdürlüğü ekipleri ise vatandaşlara ve satıcılara maske dağıtıp Covid-19 salgını önlemleri hakkında bilgi verdi. Öte yandan alanda vatandaşların; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları yapılan anonslarla sık sık hatırlatıldı.
Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığının yayımladığı pazar yerlerinde alınması gereken tedbir ve uyulması gereken kurallar genelgesi kapsamında denetimlerine devam ediyor.
Korona virüs tedbirleri kapsamında Aliağa’daki Çarşamba pazarında Aliağa Belediyesi ekipleri korona virüs salgını nedeniyle vatandaşlara ve pazar yeri esnafına destek oluyor. Vatandaşların pazar alanına girişlerinde yoğunluk oluşmaması adına kontrollü bir şekilde, sırayla girilmesi sağlandı. Aliağa Belediyesi Milletin Ekibi bünyesinde bulunan sağlık personeli pazar yeri girişinde vatandaşların ateş ölçümlerini yaptı. Zabıta müdürlüğü ekipleri ise vatandaşlara ve satıcılara maske dağıtıp Covid-19 salgını önlemleri hakkında bilgi verdi. Öte yandan alanda vatandaşların; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları yapılan anonslarla sık sık hatırlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.