İBT WEB

Altay’dan kadroya 2 takviye daha

Siyaset 05.10.2020 - 20:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2409+ kez okundu.
 

Altay’dan kadroya 2 takviye daha

Altay, Antalyaspor’dan orta saha oyuncusu Harun Alpsoy’u 1 yıllığına kiralarken, Boluspor’la sözleşmesi fesheden kaleci Ozan Evrim Özenç ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. TFF 1. Lig’de 4 haftada 7 puan toplayan Altay, yaz transfer sezonunun son gününde 2 yeni ismi daha kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılar, Antalyaspor’da forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Harun Alpsoy ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzalarken, Boluspor’la sözleşmesini fesheden 27 yaşındaki kaleci Ozan Evrim Özenç ile 1 yıllığına kadrosuna kattı. İki oyuncuyu da İzmir’e getiren siyah-beyazlı kulüp, oyuncularla 1’er yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu da yer aldı.
Altay, Antalyaspor’dan orta saha oyuncusu Harun Alpsoy’u 1 yıllığına kiralarken, Boluspor’la sözleşmesi fesheden kaleci Ozan Evrim Özenç ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
TFF 1. Lig’de 4 haftada 7 puan toplayan Altay, yaz transfer sezonunun son gününde 2 yeni ismi daha kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılar, Antalyaspor’da forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Harun Alpsoy ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzalarken, Boluspor’la sözleşmesini fesheden 27 yaşındaki kaleci Ozan Evrim Özenç ile 1 yıllığına kadrosuna kattı. İki oyuncuyu da İzmir’e getiren siyah-beyazlı kulüp, oyuncularla 1’er yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu da yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.