İBT WEB

Altıntaş’ta ağaçlandırma çalışmaları

22.05.2020 - 11:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1732+ kez okundu.
 

Altıntaş’ta ağaçlandırma çalışmaları

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, Belediye tarafından TOKİ konutları yolunda ağaçlandırma çalışmalarına başlandığı bildirildi. Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, yaptığı açıklamada, ’’İlçemiz TOKİ konutları yolunda boylu sedir, selvi ve çam ağaçları dikildi. Önümüzdeki günlerde aynı yerde kaldırım ve yol çalışmaları yapımına başlayacağız. Vatandaşlarımızı tozdan ve çamurdan kurtaracağız. Altıntaş ilçemizin yeşillendirilmesi ve temiz bir çevre için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ağaçları kendi imkanlarımızla yetiştiriyor ve gerekli gördüğümüz yerlere dikiyoruz’’ diye konuştu.
Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, Belediye tarafından TOKİ konutları yolunda ağaçlandırma çalışmalarına başlandığı bildirildi.
Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, yaptığı açıklamada, ’’İlçemiz TOKİ konutları yolunda boylu sedir, selvi ve çam ağaçları dikildi. Önümüzdeki günlerde aynı yerde kaldırım ve yol çalışmaları yapımına başlayacağız. Vatandaşlarımızı tozdan ve çamurdan kurtaracağız. Altıntaş ilçemizin yeşillendirilmesi ve temiz bir çevre için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ağaçları kendi imkanlarımızla yetiştiriyor ve gerekli gördüğümüz yerlere dikiyoruz’’ diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.