İBT WEB

Altıntaş’ta çevre düzenlemesi çalışmaları

08.10.2020 - 06:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2294+ kez okundu.
 

Altıntaş’ta çevre düzenlemesi çalışmaları

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde belediye tarafından ilçe sanayisinde çevre düzenleme çalışmaları başlatıldığı bildirildi. Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, yaptığı açıklamada, ’’İlçe ekonomimiz için son derece önemli olan sanayimizi dolaşarak, esnaflarımız ile hasbihal edip çaylarını içtik. Sıkıntıları yerinde görüp esnafımızı rahatlatmak için kış ayları gelmeden, gerekli olan çalışmaları başlattık. Bu kapsamda, bozuk yolların bakım ve onarımı, mazgalların bakım onarımı, foseptik temizlenmesi, gerekli olan yerlere yeni hat çekilmesi ve çevre düzenleme çalışmalarını ivedilikle bitireceğiz’’ dedi.
Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde belediye tarafından ilçe sanayisinde çevre düzenleme çalışmaları başlatıldığı bildirildi.
Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, yaptığı açıklamada, ’’İlçe ekonomimiz için son derece önemli olan sanayimizi dolaşarak, esnaflarımız ile hasbihal edip çaylarını içtik. Sıkıntıları yerinde görüp esnafımızı rahatlatmak için kış ayları gelmeden, gerekli olan çalışmaları başlattık. Bu kapsamda, bozuk yolların bakım ve onarımı, mazgalların bakım onarımı, foseptik temizlenmesi, gerekli olan yerlere yeni hat çekilmesi ve çevre düzenleme çalışmalarını ivedilikle bitireceğiz’’ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.