İBT WEB

Altıntaş’ta köy yollarına ilk kez beton asfalt

05.08.2020 - 08:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3675+ kez okundu.
 

Altıntaş’ta köy yollarına ilk kez beton asfalt

Kütahya İl Özel İdaresi tarafından 2020 yılı yol yatırım programı kapsamında çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüldüğü bildirildi. Yapılan açıklamada, ’’Kütahya İl Özel İdaresi bu yıl başlattığı beton yol çalışması ile bir ilke imza attı. 3 bin 480 metrelik beton yolu Altıntaş Kuyucak köyünde yaptı. Kütahya İl Özel İdaresi imkânları ile yapılan yol vatandaşların hizmetine sunuldu. Ulaşımda konforun artırılması için sıcak asfalt çalışmaları köylerde de sürdürülüyor. Ayrıca 6 bin 800 metrelik Altıntaş ilçesi Alıncık sıcak asfalt yolu Kütahya İl Özel İdaresi imkânları ile tamamlandı’’ ifadelerine yer verildi.
Kütahya İl Özel İdaresi tarafından 2020 yılı yol yatırım programı kapsamında çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüldüğü bildirildi.
Yapılan açıklamada, ’’Kütahya İl Özel İdaresi bu yıl başlattığı beton yol çalışması ile bir ilke imza attı. 3 bin 480 metrelik beton yolu Altıntaş Kuyucak köyünde yaptı. Kütahya İl Özel İdaresi imkânları ile yapılan yol vatandaşların hizmetine sunuldu. Ulaşımda konforun artırılması için sıcak asfalt çalışmaları köylerde de sürdürülüyor. Ayrıca 6 bin 800 metrelik Altıntaş ilçesi Alıncık sıcak asfalt yolu Kütahya İl Özel İdaresi imkânları ile tamamlandı’’ ifadelerine yer verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.