İBT WEB

Altıntaş’ta tüm okullarda tabelalar değişti

29.08.2020 - 07:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3989+ kez okundu.
 

Altıntaş’ta tüm okullarda tabelalar değişti

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde tüm okulların tabelalarının yeni yönetmeliğe göre değiştirildiği bildirildi. Altıntaş Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven, yaptığı açıklamada, ’’İlçe merkezimizde ve köylerimizde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı tüm okul ve pansiyonların tabelaları, Milli Eğitim Bakanlığı yeni tabela yönetmeliğine göre uygun olarak yenilendi. Çalışmalar sona erdi. Yeni dönemin tüm öğrencilerimize hayırlı olamasını dilerim’’ dedi.
Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde tüm okulların tabelalarının yeni yönetmeliğe göre değiştirildiği bildirildi.
Altıntaş Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven, yaptığı açıklamada, ’’İlçe merkezimizde ve köylerimizde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı tüm okul ve pansiyonların tabelaları, Milli Eğitim Bakanlığı yeni tabela yönetmeliğine göre uygun olarak yenilendi. Çalışmalar sona erdi. Yeni dönemin tüm öğrencilerimize hayırlı olamasını dilerim’’ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.