İBT WEB

Altınyayla’da Şehit babasına, babalar günü ziyareti

Genel 22.06.2020 - 07:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2275+ kez okundu.
 

Altınyayla’da Şehit babasına, babalar günü ziyareti

Sivas’ın Altınyayla ilçesinde babalar gününde Şehit babaları unutulmadı. Altınyayla ilçe Kaymakamı Halil Dalak, Cumhuriyet Savcısı Sayın Mücahit Çiçek ve beraberindekiler 21 Haziran babalar gününde Şehit babalarını unutmadı. İlçe protokolü, Doğupınar Köyü’nde ikamet eden ve 28 Şubat 1991 tarihinde Şırnak’ta şehit olan Jandarma Er Turan Ergin’ in Babası Hilmi Ergin’ i evinde ziyaret etti. Şehit babasının, babalar gününü kutlayan ilçe protokolü, Ergün’e babalar günü hediyesini takdim ettiler.
Sivas’ın Altınyayla ilçesinde babalar gününde Şehit babaları unutulmadı.
Altınyayla ilçe Kaymakamı Halil Dalak, Cumhuriyet Savcısı Sayın Mücahit Çiçek ve beraberindekiler 21 Haziran babalar gününde Şehit babalarını unutmadı. İlçe protokolü, Doğupınar Köyü’nde ikamet eden ve 28 Şubat 1991 tarihinde Şırnak’ta şehit olan Jandarma Er Turan Ergin’ in Babası Hilmi Ergin’ i evinde ziyaret etti. Şehit babasının, babalar gününü kutlayan ilçe protokolü, Ergün’e babalar günü hediyesini takdim ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.