İBT WEB

Amanos Dağları’ndaki yangın söndürüldü

17.08.2020 - 16:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3704+ kez okundu.
 

Amanos Dağları’ndaki yangın söndürüldü

Hatay’ın Samandağ ilçesinde Amanos Dağları eteklerinde çıkan orman yangını 3 saatlik müdahale ile söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Amanos Dağları Çubukçu Mahallesi mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan alevlere Orman İl Müdürlüğüne bağlı 1 uçak, 2 helikopter, 15 arazöz, 5 su tankı, 3 dozer, çok sayıda orman işçisi ve şehir itfaiye ekipleri müdahale etti. 3 saat süren çalışmalar sonucu söndürülen yangında 4 hektarlık alan kül oldu.
Hatay’ın Samandağ ilçesinde Amanos Dağları eteklerinde çıkan orman yangını 3 saatlik müdahale ile söndürüldü.
Alınan bilgiye göre, Amanos Dağları Çubukçu Mahallesi mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan alevlere Orman İl Müdürlüğüne bağlı 1 uçak, 2 helikopter, 15 arazöz, 5 su tankı, 3 dozer, çok sayıda orman işçisi ve şehir itfaiye ekipleri müdahale etti. 3 saat süren çalışmalar sonucu söndürülen yangında 4 hektarlık alan kül oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.