İBT WEB

Amasya’da orman yangını yeniden başladı

02.09.2020 - 07:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2991+ kez okundu.
 

Amasya’da orman yangını yeniden başladı

Amasya’da kontrol altına alınan orman yangını yeniden alevlendi. Alınan bilgiye göre, Amasya Karakese köyü Kutlubey ve Kamışlık bölgesinde ormanlık alanda önceki gün çıkan ve ekiplerin müdahalesiyle kontrol alıntına alınan yangın bu sabah 04.00 saatlerinde yeniden alevlendi. Alevlerin yeniden yükseldiğini gören köylüler itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye Amasya Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazöz ve ekipler sevk edildi. İtfaiye ekipleri, büyük endişe oluşturan yangını kontrol altına aldı, bölgede halen soğutma çalışmaları sürdürüyor.
Amasya’da kontrol altına alınan orman yangını yeniden alevlendi.
Alınan bilgiye göre, Amasya Karakese köyü Kutlubey ve Kamışlık bölgesinde ormanlık alanda önceki gün çıkan ve ekiplerin müdahalesiyle kontrol alıntına alınan yangın bu sabah 04.00 saatlerinde yeniden alevlendi. Alevlerin yeniden yükseldiğini gören köylüler itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye Amasya Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazöz ve ekipler sevk edildi. İtfaiye ekipleri, büyük endişe oluşturan yangını kontrol altına aldı, bölgede halen soğutma çalışmaları sürdürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.