İBT WEB

Ankara’da etkili olan sağanak yağış sonrası temizlik çalışması gerçekleşti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2022 - 08:39, Güncelleme: 08.06.2022 - 00:40 1361+ kez okundu.
 

Ankara’da etkili olan sağanak yağış sonrası temizlik çalışması gerçekleşti

Ankara’da etkili olan sağanak yağış sonrası temizlik çalışması gerçekleşti

Ankara’da etkili olan sağanak yağışı sonrası çok sayıda otomobil ve çöp konteyneri sele kapılarak sürüklendi. Sağanak yağış sonra ise Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri mahallede temizlik çalışması gerçekleştirirken vatandaşlar ise Çankaya Belediyesine tepki gösterdi.Olay, Ankara’nın Çankaya ilçesi Gökkuşağı Mahallesi’nde meydana geldi. Akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası sel oluştu. Oluşan sel sonrasında çöp konteyneri daha sonra ise park halindeki araçlar da sele dayanamayıp sürüklendi. O esnada ise bir motokurye apartmana sipariş bırakmaya gitti. Döndüğünde motokurye ise motosikletinin sele kapılarak sürüklendiğini gördü. Olayda can kaybı meydana gelmezken maddi hasar oluştu. Yaşanan sel sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesine ekipleri temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Mahalleli ise Çankaya Belediyesinin halen bir çözüm bulmamasından şikayet etti. Mahalle sakinin bir vatandaş ise yaşanan sel felaketine ilişkin,“Sel suları ile beraber toprak inmekte ve çektiğimiz görüntülerde şu var burada bayağı bayağı sel felaketi yaşanmış durumda. Neredeyse burada sanki bir akarsu taşmış. Sokakta bir problem var ne yazık ki burada senelerdir yerel yönetim bu durumları çözemediler Bugün bir vatandaş ölebilirdi. Aracın içerisinde bir de kurye vardı o da ölebilirdi. Yetkililerden Bu sorunun çözülmesini istiyoruz” dedi.
Ankara’da etkili olan sağanak yağış sonrası temizlik çalışması gerçekleşti
Ankara’da etkili olan sağanak yağışı sonrası çok sayıda otomobil ve çöp konteyneri sele kapılarak sürüklendi. Sağanak yağış sonra ise Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri mahallede temizlik çalışması gerçekleştirirken vatandaşlar ise Çankaya Belediyesine tepki gösterdi.
Olay, Ankara’nın Çankaya ilçesi Gökkuşağı Mahallesi’nde meydana geldi. Akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası sel oluştu. Oluşan sel sonrasında çöp konteyneri daha sonra ise park halindeki araçlar da sele dayanamayıp sürüklendi. O esnada ise bir motokurye apartmana sipariş bırakmaya gitti. Döndüğünde motokurye ise motosikletinin sele kapılarak sürüklendiğini gördü. Olayda can kaybı meydana gelmezken maddi hasar oluştu. Yaşanan sel sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesine ekipleri temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Mahalleli ise Çankaya Belediyesinin halen bir çözüm bulmamasından şikayet etti. Mahalle sakinin bir vatandaş ise yaşanan sel felaketine ilişkin,
“Sel suları ile beraber toprak inmekte ve çektiğimiz görüntülerde şu var burada bayağı bayağı sel felaketi yaşanmış durumda. Neredeyse burada sanki bir akarsu taşmış. Sokakta bir problem var ne yazık ki burada senelerdir yerel yönetim bu durumları çözemediler Bugün bir vatandaş ölebilirdi. Aracın içerisinde bir de kurye vardı o da ölebilirdi. Yetkililerden Bu sorunun çözülmesini istiyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.