İBT WEB

Ankara’da fuhuş bağlantılı uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2022 - 11:48, Güncelleme: 05.04.2022 - 11:28 1315+ kez okundu.
 

Ankara’da fuhuş bağlantılı uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Ankara’da fuhuş bağlantılı uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Ankara’da uyuşturucu madde ticareti ve fuhuş yaparak haksız kazanç elde ettiği belirlenen suç örgütüne yönelik operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, S.U. isimli suç çetesi liderinin uyuşturucu ticareti suçundan dolayı cezaevinde olmasına rağmen B.K. aracılığıyla faaliyetlerine devam ettiğini belirledi. B.K. ve S.U.’nun şehir dışından getirttikleri uyuşturucu maddeleri “torbacı” olarak tabir edilen kişiler vasıtasıyla başta Keçiören olmak üzere Ankara genelinde sattıklarını tespit eden ekipler, operasyon için harekete geçti. Belirlenen 10 şahsa yönelik 10 farklı ikamete düzenlenen operasyonda aralarında B.K.’nın da olduğu 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 1 firari şahsın yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiği belirtildi. Soruşturma dahilinde bugüne kadar 150 gram metamfetamin, 50 gram eroin, 43 gram esrar, çok sayıda sentetik ecza, 2 adet tabanca ve çeşitli ebatlarda fişekler ele geçirildi.Zanlılardan B.K.’nın S.U.’nun yönlendirmesiyle fuhuş yaptığı da öğrenildi. Şahısların dikkat çekmemek adına uyuşturucu ticaretini ve fuhuş pazarlığını seçtikleri taksilerde yaptıkları belirlendi. Örgüt üyelerinin bölgede uyuşturucu ticareti yapan diğer gruplarla sürtüşme halinde oldukları ve bu sebeple silahlandıkları ifade edildi.
Ankara’da fuhuş bağlantılı uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı
Ankara’da uyuşturucu madde ticareti ve fuhuş yaparak haksız kazanç elde ettiği belirlenen suç örgütüne yönelik operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, S.U. isimli suç çetesi liderinin uyuşturucu ticareti suçundan dolayı cezaevinde olmasına rağmen B.K. aracılığıyla faaliyetlerine devam ettiğini belirledi. B.K. ve S.U.’nun şehir dışından getirttikleri uyuşturucu maddeleri “torbacı” olarak tabir edilen kişiler vasıtasıyla başta Keçiören olmak üzere Ankara genelinde sattıklarını tespit eden ekipler, operasyon için harekete geçti. Belirlenen 10 şahsa yönelik 10 farklı ikamete düzenlenen operasyonda aralarında B.K.’nın da olduğu 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 1 firari şahsın yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiği belirtildi. Soruşturma dahilinde bugüne kadar 150 gram metamfetamin, 50 gram eroin, 43 gram esrar, çok sayıda sentetik ecza, 2 adet tabanca ve çeşitli ebatlarda fişekler ele geçirildi.
Zanlılardan B.K.’nın S.U.’nun yönlendirmesiyle fuhuş yaptığı da öğrenildi. Şahısların dikkat çekmemek adına uyuşturucu ticaretini ve fuhuş pazarlığını seçtikleri taksilerde yaptıkları belirlendi. Örgüt üyelerinin bölgede uyuşturucu ticareti yapan diğer gruplarla sürtüşme halinde oldukları ve bu sebeple silahlandıkları ifade edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.