İBT WEB

Anne ayı yavru ayıyı zorlu yerlerde ağzıyla taşıdı

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2022 - 11:14, Güncelleme: 19.04.2022 - 10:35 1374+ kez okundu.
 

Anne ayı yavru ayıyı zorlu yerlerde ağzıyla taşıdı

Anne ayı yavru ayıyı zorlu yerlerde ağzıyla taşıdı

Tunceli’de anne ve yavru boz ayı görüntülendi. Anne ayının yavrusunu zorlu yerlerde ağzıyla taşıması dikkat çekti.Tunceli’nin Pülümür ilçesinde doğa fotoğrafçıları Emrah Karakoç ve İsmail Yoleri, ilçenin kırsal alanında yiyecek arayan anne ve yavru boz ayıyı görüntüledi. Önde giden anne boz ayının ara ara dönüp yavrusunu yoklaması ve zorlu yerlerde yavrusunu ağzıyla taşıması dikkat çekti.
Anne ayı yavru ayıyı zorlu yerlerde ağzıyla taşıdı
Tunceli’de anne ve yavru boz ayı görüntülendi. Anne ayının yavrusunu zorlu yerlerde ağzıyla taşıması dikkat çekti.
Tunceli’nin Pülümür ilçesinde doğa fotoğrafçıları Emrah Karakoç ve İsmail Yoleri, ilçenin kırsal alanında yiyecek arayan anne ve yavru boz ayıyı görüntüledi. Önde giden anne boz ayının ara ara dönüp yavrusunu yoklaması ve zorlu yerlerde yavrusunu ağzıyla taşıması dikkat çekti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.