İBT WEB

Anne ve oğlunun cansız bedenleri bulundu

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 21.06.2021 - 09:29, Güncelleme: 21.06.2021 - 11:41 1678+ kez okundu.
 

Anne ve oğlunun cansız bedenleri bulundu

Beylikdüzü nde bir anne ve oğlunun cansız bedenleri oturdukları evde bulundu

Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde akşam saatlerinde 3 katlı bir binanın ikinci katında bulunan bir daireden koku gelmesi üzerine bina sakinleri durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri daireye çilingir yardımıyla girdi. "BOMBA VAR YAKLAŞMAYIN" Daireye giren polis ekipleri içeride oda kapısında asılı bir notta "Bomba düzeneği var yaklaşmayın" yazdığını tespit etti. Polis ekipleri olayın yaşandığı bina ile yanındaki apartmanda yaşayan vatandaşları hemen tahliye etti. Bomba imha uzmanı polis ekiplerinin incelemesi üzerine herhangi bir düzeneğe rastlamadı.CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU Her iki odaya da giren polis ekipleri anne ve oğlunun cansız bedenleri ile karşılaştı.İNTİHAR ETMİŞLER Münevver Ertem'in eşinden ayrı yaşadığı ve maddi sıkıntı çektiği öğrenildi. Yapılan incelemelerde anne ve oğlunun silahla intihar ettiği ortaya çıktı. Ekipler önce Münevver Ertem'in silahla intihar ettiğini, ardından da Ertan Ertem'in başka bir odada ikinci bir silahla yaşamına son verdiğini belirledi.
Beylikdüzü nde bir anne ve oğlunun cansız bedenleri oturdukları evde bulundu

Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde akşam saatlerinde 3 katlı bir binanın ikinci katında bulunan bir daireden koku gelmesi üzerine bina sakinleri durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri daireye çilingir yardımıyla girdi. " BOMBA VAR YAKLAŞMAYIN" Daireye giren polis ekipleri içeride oda kapısında asılı bir notta " Bomba düzeneği var yaklaşmayın" yazdığını tespit etti. Polis ekipleri olayın yaşandığı bina ile yanındaki apartmanda yaşayan vatandaşları hemen tahliye etti. Bomba imha uzmanı polis ekiplerinin incelemesi üzerine herhangi bir düzeneğe rastlamadı.CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU Her iki odaya da giren polis ekipleri anne ve oğlunun cansız bedenleri ile karşılaştı.İNTİHAR ETMİŞLER Münevver Ertem'in eşinden ayrı yaşadığı ve maddi sıkıntı çektiği öğrenildi. Yapılan incelemelerde anne ve oğlunun silahla intihar ettiği ortaya çıktı. Ekipler önce Münevver Ertem'in silahla intihar ettiğini, ardından da Ertan Ertem'in başka bir odada ikinci bir silahla yaşamına son verdiğini belirledi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.