İBT WEB

Antalyaspor’un 3 golünden 2’si gençlerden

Siyaset 21.09.2020 - 09:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4036+ kez okundu.
 

Antalyaspor’un 3 golünden 2’si gençlerden

FT Antalyaspor’da, Süper Lig’in ilk 2 haftasında gençlerin ortaya koyduğu performans beğeni topladı. Kırmızı-beyazlıların 3 golünden 2’sini genç futbolcular kaydetti. Antalyaspor, Süper Lig’in ilk iki haftasında topladığı 4 puanla averajla 6. sırada bulunuyor. Ligin ilk maçında Antalyaspor, sahasında Gençlerbirliği’ni 20 yaşındaki Bünyamin Balcı ve Hakan Özmert’in golleriyle 2-0 mağlup etti. Güney ekibi, ikinci haftada da deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Antalyaspor’un beraberlik golünü yeni transferlerden 19 yaşındaki Gökdeniz Bayrakdar kaydetti. Kırmızı-beyazlıların iki maçta attığı 3 golden 2’sini genç futbolcular kaydetti. Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, ayrıca genç oyunculardan Doğukan Sinik ve Paul Mukairu’ya da forma şansı verdi.
FT Antalyaspor’da, Süper Lig’in ilk 2 haftasında gençlerin ortaya koyduğu performans beğeni topladı. Kırmızı-beyazlıların 3 golünden 2’sini genç futbolcular kaydetti.
Antalyaspor, Süper Lig’in ilk iki haftasında topladığı 4 puanla averajla 6. sırada bulunuyor. Ligin ilk maçında Antalyaspor, sahasında Gençlerbirliği’ni 20 yaşındaki Bünyamin Balcı ve Hakan Özmert’in golleriyle 2-0 mağlup etti. Güney ekibi, ikinci haftada da deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Antalyaspor’un beraberlik golünü yeni transferlerden 19 yaşındaki Gökdeniz Bayrakdar kaydetti. Kırmızı-beyazlıların iki maçta attığı 3 golden 2’sini genç futbolcular kaydetti.
Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, ayrıca genç oyunculardan Doğukan Sinik ve Paul Mukairu’ya da forma şansı verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.