İBT WEB

Araçta ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2022 - 09:48, Güncelleme: 14.12.2022 - 08:26 824+ kez okundu.
 

Araçta ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Araçta ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Kütahya’da Motosikletli Polis Timlerince 3 kişinin bulunduğu araçta yapılan aramada, ruhsatsız tabanca ve 3 adet fişek ele geçirildi.Asayiş şube Müdürlüğü, Motosikletli Polis timlerince Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yapılan çalışmalarda, M.E.D. (34) isimli şahsın sevk ve idaresindeki E.A. (21) ve M.Ü. (19) isimli şahısların yolcu olarak bulunduğu araçta ve şahısların yapılan üst aramalarında, ruhsatsız tabanca ve 3 adet fişek ele geçirildi.Gözaltına alınan şahıslar gerekli işlemler için Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.
Araçta ruhsatsız tabanca ele geçirildi
Kütahya’da Motosikletli Polis Timlerince 3 kişinin bulunduğu araçta yapılan aramada, ruhsatsız tabanca ve 3 adet fişek ele geçirildi.
Asayiş şube Müdürlüğü, Motosikletli Polis timlerince Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yapılan çalışmalarda, M.E.D. (34) isimli şahsın sevk ve idaresindeki E.A. (21) ve M.Ü. (19) isimli şahısların yolcu olarak bulunduğu araçta ve şahısların yapılan üst aramalarında, ruhsatsız tabanca ve 3 adet fişek ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıslar gerekli işlemler için Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.