İBT WEB

Araziden topladıkları mantarları yiyen 3 kişi zehirlendi

10.05.2020 - 11:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2017+ kez okundu.
 

Araziden topladıkları mantarları yiyen 3 kişi zehirlendi

Batman’ın Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol köyünde araziden topladıkları mantarlardan yiyen aynı aileden 3 kişi zehirlendi. Edinilen bilgiye göre, Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol köyünde ikamet eden Nihan Demir (47) Şükran Demir (18) ve Bayram Demir (13) adlı üç kişi akşam saatlerinde araziden topladıkları mantarları yedi. Yemeğin ardından mide bulantısı, kusma ve baş ağrısı şikayeti olan 3 kişi kendi imkanları ile Gercüş Devlet Hastanesine gitti. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumları ağırlaşan vatandaşlar, ambulansla Batman Bölge Hastanesine sevk edildi. Zehirlendikleri tespit edilen vatandaşlar tedavi altına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Batman’ın Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol köyünde araziden topladıkları mantarlardan yiyen aynı aileden 3 kişi zehirlendi.
Edinilen bilgiye göre, Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol köyünde ikamet eden Nihan Demir (47) Şükran Demir (18) ve Bayram Demir (13) adlı üç kişi akşam saatlerinde araziden topladıkları mantarları yedi. Yemeğin ardından mide bulantısı, kusma ve baş ağrısı şikayeti olan 3 kişi kendi imkanları ile Gercüş Devlet Hastanesine gitti. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumları ağırlaşan vatandaşlar, ambulansla Batman Bölge Hastanesine sevk edildi. Zehirlendikleri tespit edilen vatandaşlar tedavi altına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.